Inloggen

Resultaten

Welkom op de resultatenpagina. Hier kunt u de resultaten van eerder uitgevoerde onderzoeken lezen door te klikken op 'Lees verder'.

Resultaten klantpanelonderzoek

Klanten met een rechtsbijstandverzekering van DAS ontvangen na het melden van een nieuwe zaak verschillende brieven en updates, afhankelijk van de status. In dit onderzoek (december 2022) zijn de 4 meest gebruikt brieven onderzocht. Door op 'Lees verder' te klikken, kunt u de resultaten van het onderzoek inzien.

Lees verder

Resultaten klantpanel welkomstvideo

In oktober 2022 is aan particuliere en zakelijke klanten gevraagd het nieuwe script te beoordelen. U kunt de resultaten van het onderzoek inzien door op onderstaande knop te klikken.

Lees verder

Resultaten brieventoets prolongatie

In juli 2022 is aan particuliere en zakelijke klanten gevraagd de verlengingsbrief te beoordelen. De resultaten van het onderzoek kunt u inzien door op onderstaande knop te klikken.

Lees verder

Opzegredenen

In december 2021 is gevraagd om een nieuw overzicht met opzegredenen te beoordelen. De voorlopige lijst is voorgelegd en jullie suggesties hebben tot aanpassingen gezorgd welke u kunt lezen door op 'Lees verder' te klikken.

Lees verder

Werving fotocompetitie

De resultaten van de fotocompetitie (september 2019)

lees verder

Onderzoek Verlengingsbrief

De resultaten van het onderzoek over de jaarlijkse verlengingsbrief (november 2017)

lees verder

Onderzoek Gerechtelijk incassotraject

De resultaten van het onderzoek over het gerechtelijk incassotraject (juli 2017)

lees verder